Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Monday, August 5, 2013

Jadual PERJALANAN Sepanjang AIDILFITRI di Lebuhraya PLUS ~ Elak JAMMED Gila & Kurang STRESS

Assalamualaikum semua.......

Ha...arini of coz semua pun tengah mode raya je kan...dah terfikir kampung halaman, ibu bapa di kampung...tak kurang juga yang telah pulang ke kampung halaman dengan mengambil cuti awal...harapnya janganlah jalan jammed tak bergerak ye...kalau tak mesti habis masa di perjalanan je dah rugi berjam²....



Untuk memudahkan perancangan perjalanan sepanjang Eid ini..saya kongsikan jadual perjalanan yang telah dikeluarkan oleh PLUS sepanjang Eid ini...moga² dengan mengikut jadual ini dapatlah mengurangkan cramp kat PLUS ye...

click here for the jadual...


(actually nak share the timetable kat sini tapi the picture format not compatible)

Harapnya info ini dapat membantu anda mendapatkan perjalanan yang selesa..InsyAllah...

Kalau nk vitamin untuk kesihatan ...PM saya ye...maklum lah nanti bila eid menjelang makan pun main bedal & belasah je...nanti semua jadi naik..darah naik, kolesterol naik, lemak naik. etc....so jom dapatkan suplemen yang boleh membantu masalah anda...

Untuk hadiah kepada ibu bapa anda jom dapatkan ADVANCED JOINT HEALTH TABLET (AJHT) sempena dengan HARGA RUNTUH @ PROMO OGOS ini...pastinya berbaloi². Ibu bapa yang mengadu sakit lutut, sendi, pinggang, belakang adalah yang paling sesuai untuk AJHT ini...jadi beri satu untuk appreciate IBU BAPA anda kerana jika mereka sihat anda juga senang hati kan?? 





Berminat PM saya :


MAISARAH
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
FB Page - Shaklee Body Food
COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda