Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Wednesday, November 13, 2013

Hangatkan hubungan suami isteri dengan "Vitamin Cinta" Shaklee

Salam semua...

Tak bersiaran semalam so hari ini hati berkobar kobar nak update my heart ni...Alhamdulillah readers for my blog dah makin increase...itu buat lagi berkobar kobar nak update sebab now customer dah makin ramai yang strangers..good sign tu..:)

Ok..jom pergi ke isi asal...hari ni nak cerita tentang VITAMIN CINTA...opsss cinta?? I loike la kalau cinta cinta ni...Like sangat!!! hehe..gatei aih!!

Vitamin Cinta? Waaa menarik tu.. Shaklee ada jugak ke keluarkan produk vitamin cinta? Mesti ramai yang nak tau apa sebenanya vitamin cinta ni. Kami namakan vitamin cinta ni sebab memang vitamin-vitamin ni sangatlah berkesan untuk menghangatkan lagi hubungan suami isteri.. Membantu memperbaiki hubungan suami isteri yang dingin dan macam-macam lagi.. 

Ada jugak yang gelar vitamin ni "Vitamin Seks"..Wow!!! 

pic ~ ihsan google


Vitamin Cinta yang saya maksudkan tu adalah Vitamin E dan Alfalfa.. Kedua-dua vitamin ni sangat penting dalam menghangatkan lagi hubungan suami isteri..Jom kita tengok tengok dulu apa peranan Vitamin E ni.

Peranan Vitamin E untuk suami isteri ~ Kulit CANTIK pakej sekali VITA E ni...




  • Lebih tenaga
  • Ereksi yang lebih lama
  • Lebih cepat teransang
  • Meningkatkan pengeluaran air mani bagi lelaki
  • Meningkatkan kesuburan
  • Mestabilkan hubungan seks/kewanitaan terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai hormon prolaktin ( hormon menyusu) yang tinggi 
  • Melancarkan pengaliran darah


Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya.Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik.

Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekanan. Nitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan.

Pengambilan VITAMIN-E berdosage tinggi iaitu 600-800 IU setiap hari membantu badan wanita menghasilkan estrol dan progesterone untuk mengimbangi lebihan estrogen dalam badan. Kondisi di mana “estrogen berlebihan” akan menyebabkan symptom PMS, seperti risau, kembung perut, sakit kepala, sengugut dan “mood swings”, yang sememangnya akan menganggu keadaan diri seorang wanita.


Kelebihan Alfalfa 




  • Berfungsi seperti "kacip fatimah" iaitu merapatkan yang membantu hubungan suami isteri semakin hangat
  • Membantu pembesaran payudara, (wahh!! bonus ni)
  • Membantu menyelesaikan masalah "kering ketika bersama"
  • Membantu mengurangkan masalah keputihan pada wanita

Eh tapi jangan salah sangka ye.. Alfalfa ni bukan untuk wanita je tau.. Lelaki pon patut mengamalkan alfalfa untuk kesihatan sebab alfalfa ni mempunyai 1001 khasiat. Kalau anda nak tahu apa khasiatnya jom KLIK SINI

Bila dah baca penerangan dan komen-komen kat atas ni pasal Vitamin cinta Shaklee, saya pasti mesti ramai yang teruja nak dapatkan kedua-dua vitamin ni kan. Untuk dapatkan vitamin ni anda boleh hubungi saya dengan segera sebab saya nak offer kepada anda harga SUPER SPECIAL. Rugi tak cuba tau.. Jom BERCINTA...hehe...:)


MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda