Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Wednesday, July 31, 2013

SET 3M SHAKLEE BREASTFEEDING...Mom's Marvellous Milk...

Assalamualaikum Readers...

Salam 22 Ramadhan kepada semua...Harini nak bercerita tentang SET 3M SHAKLEE BREASTFEEDING...tau tak apa maksud 3M tu?? 
meh saya bagitau...3M stand for ~ Mom's Marvellous Milk... bila di baca gah bunyinya kan?? tentu bahagia sangat ibu-ibu yang dapat menyusukan anaknya sejak hari pertama di lahirkan ke dunia hingga lah mencecah 2 tahun...perasaan puas hati tu lain macam rasanya bila dapat susukan anak ini kan?? saya tolong jawabkan.. Ya..saya amat puas hati!

Tapi ada sesetengan ibu yang mengalami pelbagai masalah yang menghalang kejayaan penyusuan susu ibu ini...Jadi sebagai ikhtiar set 3M dari Shaklee ini mungkin sedikit sebanyak boleh membantu usaha untuk meningkatkan susu ibu tersebut selain meningkatkan kesihatan ibu & anak sekaligus. BONUS SEKALI 2 BERANAK DAPAT BENEFIT...APA LAGI MAU??

Apa yang ada dalam set 3M ini :

Jom kita belek satu-satu ye...


    • B COMPLEX - Mengawal Stress, Bring u a good mood kerana ibu menyusu kena sentiasa tenang untuk galakkan susu keluar                                                                                                           
    • VITA-LEA - Iron Formulated Vitamin, Pemberi tenaga & elakkan keletihan, kekal cergas                                                                           
    • CHEW VITA-C  - Elakkan selesema, demam, batuk                                                                        
    • ALFALFA COMPLEX - Milk Booster, pengambilan alfalfa mengikut aturan yang betul boleh mempercepatkan penghasilan susu ibu                                                                                             
    • OSTEMATRIX - Calcium Formulated Vitamin, menguatkan tulang & gigi, ibu menyusu perlu mendapatkan calsium yang cukup kerana semasa proses penyusuan banyak kalsium disalurkan kepada anak..maka ibu perlu mengambil calsium tambahan untuk elakkan sakit pinggang, lengan, lenguh², etc.                                                                                                                             
    • ENERGY SOY PROTEIN (ESP) - high soy protein yang melengkapkan pengambilan protein tubuh ibu menyusu...protein amat diperlukan untuk menjana susu...susu juga lebih pekat, milky, berlemak...hasilnya baby cepat kenyang & tempoh menyusu juga berkurangan kerana dalam masa 15 minit perut baby dah kenyang... 


dah baca fungsi-fungi setiap produk dalam set 3m ni 

jom baca testimoni ini pula....



TAPI IBU-IBU MENYUSU...

Pengambilan set 3m ini bukan jaminan susu akan terus banyak hingga dari 2 oz terus dapat 10 oz ye...tetapi 3 hal yang perlu dilakukan untuk memaksimakan penghasilan susu ibu & ini wajib dilakukan tak boleh FAIL ialah :

1) Pam susu setiap 3 jam semasa berada di ofis (2-3 kali is a MUST!! kalau 1 kali anda FAIL)
2) Minum air 3 Liter sehari..mesti kalau anda tak cukup minum anda FAIL...biarla ke tandas banyak kali pun tak pe...asal anak bahagia..
3) Rehat cukup, tenang & berdoa...amat penting ni...

Dengan lakukan semua di atas INSYAALLAH...ada rezeki susu untuk anak anda...

Kalau mahu mencuba & rasai sendiri kenikmatan menyusukan anak...

Meh PM saya..

MAISARAH
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
FB Page - Shaklee Body Food
COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN

Monday, July 29, 2013

BERPANTANG dengan SET BERPANTANG SHAKLEE lebih mudah....

Assalamualaikum readers,

Today is monday...of course la monday blueskan...saya pun boleh di katakan amat penat sebab baru sampai pukul 3.30 pagi tadi dari Alor Setar..Tapi itu bukan alasan untuk tidak update blog ku ini...

Sepanjang bercuti hujung minggu ni ada yang bertanya saya tentang Set Berpantang / Bersalin Shaklee...Jadi hari ini nak bercerita sedikit tentang Set Berpantang Shaklee ni...

Saya semasa bersalin..saya menggunakan set berpantang dari tanamera...yang saya kenali melalui pembacaan & testimoni ibu ibu yang telah menggunakannya...tetapi untuk set tanamera ini ada yang saya tidak makan sewaktu dalam pantang kerana anak saya naik ruam ruam merah di muka selain badannya rasa panas dan sentiasa berpeluh tak kira masa...item item dalam set tanamera juga banyak yang untuk kegunaan luaran seperti pilis, herbal blend letak kat perut, mandian herba, etc...memang di akui badan saya cepat rasa ringan tetapi masih ada barang yang saya tidak dapat guna sepenuhnya...itu yang buat tak happy tu..

Dan masa itu baru terfikir sebab apa saya tak guna SET BERPANTANG SHAKLEE je masa bersalin tu kan?? hermmmm....

Kalau lah saya ditakdirkan mengandung lagi saya pasti mahu cuba set berpantang Shaklee ini & rasai sendiri perbezaannya...



Kenapa Set Berpantang Shaklee...

1) Set ini boleh digunakan serta merta...tak perlu menunggu hari ke 4 macam sesetengah produk dipasaran
2) Set ini produknya untuk kesihatan dalaman bukan seperti produk lain yang mementingkan luaran.
3) Set ini juga mudah di consume sebab dalam bentuk pil tak perlu nak di bancuh kecuali ESP sahaja yang di bancuh.
4) Set ini friendly breastfeeding..ibu ibu tak perlu risau akan produk yang effect susu sebab panas herba ke ape ke...sebab semuanya semulajadi..tak perlu risau...
5) Set ini juga amat sesuai untuk ibu ibu yang berpantang sendiri..tak ade orang nak jagakan kerana ibu uzur, ibu sudah meninggal, MIL pun sakit, etc..
6) Testimoni yang telah menggunakannya juga semuanya memberikan feedback yang baik dimana selain anda cepat sihat, anda juga dapat meriah susu badan untuk baby tercinta...

Jadi...bukankah berbaloi tu??

Jom baca baca dulu fungsi setiap satu produk dalam set ini :

1) B Complex  
  • Badan merasa lebih bertenaga walaupun tidak cukup tidur
  • Anti stress
  • Elakkan angin meroyan
 2) Vita Lea
  • Membentuk sel darah untuk menggantikan darah yang banyak keluar ketika bersalin
3) Vita -C
  • Cegah selesema dan elakkan anemia (kurang darah)  
4) Osteomatrix
  • Elakkan sembelit semasa berpantang
  • Menguatkan tulang dan gigi kerana kalsium yang tinggi
  • Mengurangkan lenguh lenguh badan, sakit pinggang, lutut , tangan, kaki
5) Zinc
  • Cepatkan pembaikan luka dalaman & luaran
  • Berfungi sebagai ikan haruan moden
  • Elak rambut gugur
6) ESP (Energy Soy Protein)
  • Sumber protein ibu 
  • Memekatkan susu
  • Membekalkan tenaga
Dah baca kebaikan set ini...

Mahu cuba jom pm saya...

Untuk yang mahu mencuba trial pack set berpantang juga ada disediakan...

Boleh PM saya ye...

MAISARAH AZEMI
012 593 1141




Saturday, July 27, 2013

Jom dapatkan SHAKLEE dengan harga ahli....

Assalamualaikum semua..


Cawangan-cawangan Shaklee di Malaysia



Ibu Pejabat Shaklee Malaysia

Shaklee Products (M) Sdn Bhd
A-3A-02, Empire Tower
Empire Subang,
Jalan SS16/1,
47500 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan
Telefon :603-5622 3188
Fax : 603-5622 3199

Kuala Lumpur
31, Jalan 2A/27A, Section 1, 
Wangsa Maju Setapak, 
53300 Kuala Lumpur.
Telefon : 603-4142 6442 
Fax: 603 -4149 6313 

Penang
A-2, Jalan Todak 1,
Pusatbandar Seberang Jaya, 
13700 Perai.
Telefon : 604-397 4325 
Fax: 604-397 4324

Ipoh
32, Medan Istana 1, 
Bandar Ipoh Raya, 
30000 Ipoh.
Telefon: 605-241 8260 
Fax: 605-241 8263 

Johor Bahru
14, Jalan Molek 1/10,
Taman Molek, 
81100 Johor Bahru.
Telefon: 607-352 5188 
Fax: 607-352 4188 

Kota Bharu 
319, Section 25, Bandar Kota Bharu, 
Jalan Sultan Yahya Petra, 
15200 Kota Bharu.
Telefon: 609-747 8688 
Fax: 609-747 7711 

Kota Kinabalu 
Lot 4.1, Neutron Point, 
Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat,
88300 Kota Kinabalu.
Telefon : 6088-393 848 
Fax: 6088-393 851

TQ..

Jom BERSHAKLEE bersama saya...

Thursday, July 25, 2013

SET TAMBAH BERAT BADAN SHAKLEE MEALSHAKE + B COM + VITA LEA

Assalamualaikum Readers...

Petang tadi semasa dalam perjalanan nak ambil anak di nursery tiba 1 sms masuk & bertanyakan set tambah berat ade x? So idea entry kali ini nak bercerita tentang TAMBAH BERAT BADAN  / NAK GEMUK..tidak semua insan yang memenuhi fizikalnya yang terbaik....ada yang berlumba-lumba nak kurus cepat...ada yang kurus kering badan tapi nak bagi gain weight...jadi rumusannya di sini manusia ada kelebihan & kekurangan....

APA YANG ADA DALAM SET TAMBAH BERAT BADAN SHAKLEE @ NAK GEMUK INI??



MEALSHAKES
VITAMIN B-COMPLEX

VITALEA



TRIAL PACK (30 hari) juga AVAILABLE untuk vitamin B-Complex & Vitalea !



Di bawah ini adalah contoh jadual pemakanan seorang pelanggan Set Tambah Berat Badan Shaklee yang telah berjaya naikkan berat badannya sebanyak 2kg dalam masa sebulan !


Pagi (Sarapan) :
Makan pagi (terserah, nasi goreng or nasi lemak or ape2..janji mesti ada daging/ayam /telur/ikan)
Minum susu 1 gelas (bancuh 1 sudu Mealshake)
Mkn bcomplex (1 biji).vitalea 1 biji(dgn plain water)

Brunch :
Makan roti, Minum susu 1 gelas

Siang /lunch:
Makan siang yg bergizi seperti biasa-nasi plus lauk ayam/ikan/daging..takyah byk2..

Tea time :
Makan roti, Minum susu 1 gelas (bancuh 1 sudu mealshake)

Makan Malam
(sebaiknya 3-4 jam sebelum tidur..nasi +lauk..sikit2 pun takpe..takyah byk2. janji mkn)..mkn vitalea 1 biji lagi

10 minit sebelum tidur :
Makan roti sekeping.. Minum susu 1 gelas

RULES

Exercise sehari 10 minit paling kurang...takyah exercise berat..angkat botol air mineral yg 500mlm tu..isi air dlm tu.. angkat mcm angkatberat...angkat turun..pahtu skipping ke..or ape2 exercise utk bina muscle Jgn mkn junk food dan ikut jadual ni selama sebulan.

jom kita tengok apa ada dengan meal shake, vit B dan vitalea.



Meal shake - membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. rasanya sedap mcm milk shake kat McD.


Vitalea - membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid@ beguk(penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea kita), supplement penting untuk diet atau slim yang mana walau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.

Vit B complex - mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. mengawalatur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.



Mahu cuba??

PM sy

MAISARAH
012 593 1141

Apa Ada Dalam SET KESUBURAN SHAKLEE??

Assalamualaikum...

Dah 3 hari tak update blog...arini mesti buat entry...sebagai ibu ini kalau nak mengarang blog ni memang selalunya saya akan buat pada waktu malam dalam pukul 12 lebih sebab masa tu mesti banyak idea & kurang gangguan. 

Tak mau merepek banyak..jom straight to the point je...arini nak story mory tentang SET KESUBURAN SHAKLEE....

Kalau customer tanya set kesuburan Shaklee ada apa barang dalamnya??? mula-mula saya mesti kena google dulu ape yang sesuai untuk dicadangkan kat tuan punya badan...untuk harini saya nak cerita tentang :


GLA Complex - B Complex - Vita E - Zinc ADALAH UNTUK VITAMIN DALAM SET KESUBURAN SHAKLEE...

Untuk KESUBURAN WANITA & KESUBURAN LELAKI


Fungsi - fungsi vitamin yang ber4 ini ialah:



GLA COMPLEX SHAKLEE
*********************
Membantu menstabilkan hormon
Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
Membantu meningkatkan kesuburan (menghasilkan cecair serviks)
Melegakan PMS (sindrom pra-haid/senggugut) – abdominal pain,
breast pain
Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri bagi
mengelak risiko keguguran

B COMPLEX SHAKLEE
************************
Mengurangkan stress
Menambahkan tenaga
Mengandungi asid folik untuk wanita hamil
Meningkat konsentrasi
Mencegah anemia

Monday, July 22, 2013

20 MANFAAT ALFALFA SHAKLEE - The Father of All Food...

Assalamualaikum semua....



:
:
:



20 Manfaat Alfalfa Kepada Kesihatan

1.    Merawat gangguan pencernaan
2.    Mengawal kolestrol dalam darah
3.    Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
4.    Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5.    Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6.    Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7.    Mengurangkan simptom menopous
8.    Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9.    Merawat masalah sembelit
10.  Menyahkan toksik dalam tubuh
11.  Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12.  Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
13.  Membantu masalah penghadaman
14.  Membantu memperbanyakkan susu ibu
15.  Mengurangkan masalah pundi kencing
16.  Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
17.  Meningkatkan kesihatan prostat
18.  Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
19.  Menghangatkan hubungan suami isteri
20.  Membantu tingkatkan kesihatan lelaki

Banyakkan kebaikan Alfalfa...jom order sebotol...

pm

MAISARAH
Call/sms/whatsapp - 012 593 1141

TESTIMONI MEALSHAKE SHAKLEE buka selera makan anak anda

Assalamualaikum readers....

Diam tak diam dah 13 Ramadhan dah hari ini ye...selamat berpuasa kepada semua ye...hopefully ibu-ibu menyusu boleh berpuasa penuh la ye..hehe...Hari ni saya nak bercerita tentang MEALSHAKE SHAKLEE ...hot kan tajuk??



Jom kita tengok testi ni dulu ye :


    

Friday, July 19, 2013

Testimonial MySelf - ALFALFA kurangkan RUAM SUSU baby Firas saya

Assalamualaikum semua...

Hari Jumaat yang penuh berkat dan penghulu segala hari ni saya nak update tentang ALFALFA yang telah membantu mengurangkan ruam susu anak saya...ini adalah testimoni anak saya sendiri berdasarkan apa yang saya lihat setelah saya memakan ALFALFA.

Baby Firas telah mendapat ruam susu sejurus saya habis maternity leave 2 bulan...sejak dari itu kulitnya selalu keluar ruam susu di pipi...

lihat kulit wajah baby ku yang penuh ruam susu di pipi..stress tau tengok muka anak macam ni....

Kemudian saya pun mencuba ALFALFA bersama ESP yang asalnya untuk memeriahkan susu...(saya ada buat tentang entry ini sebelum ini..nak baca lanjut di SINI)

Pipi baby ku dah semakin pulih apabila consume ALFALFA secara berterusan....
dah bersih kan??

Tapi saya tengok kulit baby firas semakin baik & walaupun tak dapat nak melicinkan sepenuhnya tetapi progres pembaikan ruam susu tu cepat berlaku...

Dan baru-baru ini saya telah stop consume ALFALFA untuk sebulan kerana memilih milk booster yang lain kesannya ruam di muka baby Firas lambat nak baik sehingga berminggu-minggu lamanya...saya juga stop immediately consume produk terbabit & continue ALFALFA semula....dah consume ALFALFA selama dekat seminggu ni dah nampak kulit babyku semakin pulih....

Tak di nafikan sememangnya ALFALFA mampu untuk merawat ruam susu di muka baby...

So ibu-ibu di luar sana yang mengalami kulit baby yang ber RUAM SUSU..jangan stress2...meh try vitamin ajaib ini sekarang.... 


Vitamin SUPERB - ALFALFA COMPLEX

CONTACT ME :

MAISARAH AZEMI
SID - 956236
012 593 1141
sarah.anothai@gmail.com
FB - Mysarah Az
  COD - BTHO, Aeon Cheras Selatan, Mahkota Cheras, Balakong, Serdang, Kajang, Bangi, Putrajaya, Jln Tun Razak, KLCC, Ampang Park, KL Sentral, Bandar Tasik Selatan

Thursday, July 18, 2013

GLA COMPLEX & ZINC COMPLEX untuk KESUBURAN LELAKI & WANITA

Assalamualaikum semua...

Cuti sehari tak update blog semalam...tapi update FB tentang GLA Complex & Zinc Complex untuk kesuburan lelaki & wanita so banyak pm yang masuk di FB & handphone...so saya hari ini nak bercerita mengenail dua produk ini....


GLA Complex
(mengandungi minyak bunga matahari + GLA + vitamin E) 


ZINC Complex
(mengandungi barley + alfalfa)

- Bagi lelaki untuk menggalakkan sperma / membaiki sperma dari segi kuantiti, pergerakkan & bentuk untuk pasangan yang ingin dapatkan anak
- Mengelakkan masalah prostat 
- Atasi masalah jerawat
- Rambut gugur
- Menyembuhkan luka dengan cepat
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Membantu masalah eczema 

Dua produk ini untuk tingkatkan kesuburan lelaki + wanita yang mahukan zuriat, juga untuk masalah kesihatan kelelakian & kewanitaan...

Berminat?

MAISARAH
012 593 1141
sarah.anothai@gmail.com
FB Page - Mysarah Az

Tuesday, July 16, 2013

Testimonial MySelf : HASIL PERAHAN 1st sesi 3 Ramadhan...Alhamdulillah!!

Assalamualaikum semua...

Salam 6 Ramadhan...apa khabar semua ibu-ibu?? sihat tak anda semua? bagaimana dengan hasil susu perahan anda? ada pengurangan @ bertambah @ konsisten?? 

Punya la banyak soalan saya ye...tak pe ibu-ibu jawab sendiri la ye...tetapi kalau memerlukan bantuan saya boleh hulurkan...just nak share testimonial sendiri pada 3 Ramadhan lepas dengan pengambilan :

Waktu sahur -  ESP + Performance Drink, Kurma
Waktu berbuka - ESP + Milo , Kurma
In between - chewing vita C
Waktu malam sebelum tido - ESP + Fresh Milk + osteomatrix + Kurma
(Alfalfa saya dah habis...arini baru dapat)

Saya mendapat hasil ini....


Seperti biasa pada malam hari saya akan membuat sekali sesi pam & df baby firas before pergi ofis...
& di ofis saya akan mengepam sebanyak 2 sesi lagi...
 Untuk bulan ramadhan ini saya pam pada pukul 11.30 pg & 3.30 ptg...
sebab bulan puasa balik awal pukul 4...

Jom la try set 3 M...khas untuk ibu-ibu yang mempunyai hasrat murni untuk menyusu anak sendiri..


Untuk set menyusu mengikut bajet anda..saya akan kongsikan di next entry....
Jika berminat meh pm saya laju2 k...


MAISARAH AZEMI

H/P : 012 - 593 1141, FB : Mysarah Az, Email : sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN

Sunday, July 14, 2013

Testimonial MySelf & Hubby - Pengambilan berterusan ESP mengurangkan kadar KOLESTEROL

Assalamualaikum readers....

Sudah 5 Ramadhan maka sudah 5 hari jugalah semua umat islam di seluruh dunia ini mengerjakan rukun Islam ke3 ini...pastinya ketika berpuasa ini ramai yang mengambil kesempatan untuk diet (mengurangkan berat badan)...rata-rata mesti akan berkata bulan puasa ini boleh la diet sikit... betul tak? tapi perlu diingat kalau nak berdiet tapi bila berbuka dengan makanan penuh semeja...ambil makanan juga lebih dari hari biasa maka sudah tentu bukan berkurang berat malah bertambah la jawabnya..kan???

Entry saya kali ini bukanlah nak bercerita mengenai kurus gemuk tapi main topiknya adalah KOLESTEROL... kalau di Mr. google kolesterol ini ada 2 jenis LDL (kolesterol jahat) & HDL (kolesterol baik)...kolesterol jahatlah yang akan menyumbang kepada serangan jantung apabila saluran arteri koronari menjadi sempit dan tidak dapat membekalkan darah dan oksigen secukupnya ke otot jantung...jadi untuk elak sakit jantung perlu elakkan kolesterol jahat...

Kolesterol tidak boleh larut dalam darah kecuali jika ia bergabung dengan protien khas yang dipanggil lipoprotein.

Untuk sharing experience..suami saya mempunyai paras kolesterol yang agak tinggi akibat dari suka memakan organ dalaman haiwan seperti hati, paru, limpa yang menyumbang kepada paras kolesterol tingggi dalam badan...beliau juga suka makan daging...tetapi dengan pengambilan ESP & Omega Guard yang berterusan paras kolesterol suami saya berada di tahap normal & sihat iaitu 4.44 mmol/L. Secara umumnya bacaan kolesterol boleh diperolehi melalui hasil profil lipid daripada ujian darah.  

Bacaan paras kolesterol normal adalah 3.8 mmol/L - 5.2mmol/L...saya juga mempunyai bacaan paras kolesterol yang normal iaitu 4.42 mmol/L. Saya & suami menjalankan ujian kolesterol ini semasa berkunjung ke sebuah Shopping Complex baru-baru ini...

ESP yang multifungsi ini memang amat berbaloi untuk diminum..kerana??

^
^
^
^
^
^
^
Minuman Multifungsi

Testimonial pengguna yang mengakui keberkesanan ESP untuk kurangkan kolesterol

^
^
^
^
^
^

credit ti sihatitunikmat.blogspot.com for picture.


Bagi yang mengalami paras kolesterol yang tinggi jom dapatkan ESP sekarang...mencegah lebih baik dari mengubati...
jangan biarkan masalah anda berlarutan...

Berminat untuk order or bertanya lebih lanjut boleh contact :

MAISARAH AZEMI

H/P : 012 - 593 1141, FB : Mysarah Az, Email : sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN



Friday, July 12, 2013

ESP - Kaya dengan Protein

Assalamualaikum.....

Bercerita tentang ESP lagi...sememangnya ESP ni teramat kaya dengan kandungan protein yang sungguh tinggi sehingga menyamai :



Bayangkan jika kita terpaksa memakan 12 x gelas susu + 4 x biji telur + 6 x roti + 2 x daging untuk menyamai dengan ESP...sudah tentu tak terdaya nak memakannya jadi dengan adanya ESP ni memang amat memudahkan pengambilan protein dengan hanya mengambil 3 susu ESP sehari sudah cukup untuk cover keperluan protein harian anda.... 

PM saya untuk keterangan lanjut...mari kita sama-sama sihat...:)


MAISARAH AZEMI

H/P : 012 - 593 1141, FB : Mysarah Az, Email : sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN

Pelbagaikan Resipi ESP shaklee anda dengan minuman kegemaran anda...Sedap!!

Assalamualaikum semua...

Anda bosan dengan resipi ESP shaklee yang sama setiap hari...meh cuba resipi kat bawah ni pulak..saya pun akan tukar-tukar resipi untuk elakkan kebosanan...cuma perlu campur-campur kan bahan-bahannya then siap di minum....

sungguh mudah kan??

apa lagi dapatkan ESP shaklee anda dengan segera...minuman ini bukan saja untuk sihat & cergas malah anda juga dapat cantik....tak percaya jom cuba....


pm me for price ye...

TQ.



MAISARAH AZEMI

H/P : 012 - 593 1141, FB : Mysarah Az, Email : sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN



Testimonial MySelf : HASIL PERAHAN semasa permulaan berShaklee ESP + ALFALFA


Assalamualaikum semua....

3 Ramadhan...masih bernafas dibumi Allah...terlalu banyak idea-idea untuk update tentang Shaklee ini....jadi hari ini saya nak bercerita mengenai hasil perahan bulan Feb 2013 yang mana semasa itu umur anak kesayangan baru menjangkau 3 bulan setengah...hasil perahan ini adalah setelah lebih kurang sebulan saya menjadi pengguna ESP + Alfalfa dan juga hasil pemerahan susu yang konsisten sebanyak 3 kali sewaktu waktu pejabat dan inilah hasilnya..sungguh memberangsangkan kan?? 

Tapi hasil ini juga diperolehi setelah memakan ESP + Alfalfa secara konsisten juga di samping memakan makanan yang berkhasiat, diet yang sihat..sampai kan di ofis ada saja mulut-mulut bising yang condem itu ini bila asyik tengok saya asyik mengepam saja di ofis...waktu itu dalam hati Allah saja yang tahu rupanya banyak sangat la orang yang suka patahkan semangat ibu-ibu menyusu ini...aku ignorekan saja...sesungguhnya aku amat berpuas hati dengan hasil ini dan ibu-ibu diluar sana jangan berlengah lagi kalau menginginkan hasil yang sebegini boleh pm saya....

Anda juga berupaya untuk mendapatkan hasil yang sebegini...dengan usaha, tawakkal & doa..

InsyaAllah....      




22 oz penangan ESP + Alfalfa = amat puas hati!!


do pm me for special price 



MAISARAH AZEMI



H/P : 012 - 593 1141, FB : Mysarah Az, Email : sarah.anothai@gmail.com


COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN