Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Tuesday, November 26, 2013

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE UNTUK SLIP DISC ~ Sejak makan VIVIX & SET SENDI dah 2 tahun tak perlu buat rawatan susulan..SYUKUR YA ALLAH...

Salam pagi semua...

Entry pagi ini nak bercerita tentang SLIP DISC...

Apa itu SLIP DISC ye?

"Slipped disc ni tulang belakang yang “teralih” atau“mengelongsor dari kedudukan asal sebab gel antara tulang yang berfungsi menyerap tekanan bocor seterusnya mengakibatkan alihan. Bila terjadi tulang akan tekan pula saraf-saraf yang kawal anggota badan macam kaki, tangan dan leher. sakit sangat boleh buat badab jadi kebas."


Ayat je tak berapa nak faham ok jom tengok orientasi gambarnya pula....


Yang terkeluar & tergelongsor tu yang buat si penghidap SLIP DISC akan rasa sakit & tak selesa....



Jom layan TESTIMONI SLIP DISC yang guna SHAKLEE untuk legakan sakit mereka...


#1 ~ SLIP DISC (Tulang Tengkok) ~ dah 2 tahun tak payah buat rawatan susulan



" En Fadhil ni penghidap SLIP DISC (Tulang Tengkok) No 4,5 & 6...dah pernah undergo operation kat hospital pakar dengan rawatan mencecah RM 30 K untuk 2 kali rawatan...Tapi Alhamdulillah setelah mencuba VIVIX + Omega + AJHT keadaan beliau semakin sihat & dah 2 tahun tak buat rawatan susulan..." 



 #2 ~ Tak suka SLIP DISC...reduce the risks with Shaklee Supplements 



"Sang suami baru berumur dah menderita SLIP DISC...mengalami sakit yang amat sangat jadi si suami pun cuba AJHT then Shaklee Collagen Powder....then by reading si suami cuba VIVIX + OSTEMATRIX + OMEGA GUARD untuk take care for inner health, especially bones & for preventing overall pain...Now condition suami dah semakin baik, get better slept..woke up freesher..."


So for those yang menderita SLIP DISC...THIS IS NOT THE END OF WORLD...U have the choices & options...VIVIX & Gabungan SET SENDI will be the best for you to try...it will reduces your pain & give u a better health...u deserve it...TRY LA ye!!!


NOV PROMO is still ON!!

GET VIVIX with RM 100+ DISCOUNT!!!

GRAB IT NOW...


Contact me for order & info..TQ! 


MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda