Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Wednesday, November 27, 2013

HERB LAX SHAKLEE...apekebendenye tu??

Salam...

Hot memang hot...HERB LAX dah lama juga tak ada stok kat Malaysia ni...now dah ada...apa tunggu jom la grab...tapi sebelum itu, jom layan testimoni ni dulu ye...

credit to kak arnieh @ genkimomma.com

Saya amalkan ambil 4 biji Shaklee Herb-Lax seminggu sekali, untuk kesihatan perut, usus & dalaman. Biasanya hujung minggu, hari Sabtu malam Ahad tue, supaya tak ganggu aktiviti harian. Kadang-kadang 2-3 kali seminggu (ikut kerajinan! hehe).
Lain orang, lain efeknya. Ada orang yang keesokan harinya perut terus bersih. Bagi saya pula, efeknya lambat dan perlahan. Kadang-kadang petang keesokannya, kadang-kadang malam keesokan harinya. 

Yang best nya, berbanding dengan ubat “benpi” yang pernah saya cuba dulu, sakit perut tue lebih mild (perlahan), dan boleh di kawal. Takdelah jam-jam tue jugak nak kena cari toilet. Sesuai dengan tag line nya, “encourages mild cleansing action”. Lagi satu, ia adalah vitamin, bukannya ubat. Jadi, saya yakin ia lebih selamat untuk badan kita, berbanding dengan ubat julap lain di pasaran. Dalam Herb-Lax nie juga ada kandungan Alfalfa tau.


Apa dia SHAKLEE Herb-Lax?



Originally formulated by Dr. Forrest C. Shaklee, Herb-Lax® encourages a mild cleansing action to aid the body's natural processes. Herb-Lax® contains senna leaf, a traditional herb used for more than 3,500 years as a natural laxative. 

Functions of Senna: - 

Encourages a mild cleansing action to aid body's natural processes, particularly during occasional bouts of irregularity
Herb-Lax naturally stimulates contraction of muscles with the colon. This allows for better removal of trapped waste and shortens the transit time, giving toxins less time to harm healthy colon tissues and be reabsorbed and circulated throughout the body. Herb-Lax can help improve regularity, reduce body odor*, clear acne*, relieve constipation, expel gas from the stomach and intestines, and normalizes the colon function while it nourishes the bowel.

Kenapa pula kena makan HERB LAX ?? Boleh baca dengan lebih lanjut tentang DETOXIFICATION di sini. 

Nak men "DETOX" kan diri anda? Jom PM saya stok masih ada untuk anda ye...kalau lambat jangan gigit jari kalau tak dapat ye!!



MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda