Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Friday, August 16, 2013

Resipi ESP SHAKLEE & MEALSHAKE SHAKLEE....pelbagaikan untuk elakkan kebosanan...

Assalamualaikum semua...


Salam Jumaat...penghulu segala hari...semoga beroleh keberkatan & dikurniakan kesihatan yang baik untuk anda semua...Bercuti raya yang panjang...buat mood nak bekerja lambat nak datang...nak² pulak hari ni jumaat hari last bekerja untuk minggu ini...saya baru masuk kerja harini..mood memang MALAS teramat la..tapi mood SHAKLEE memang always on...hehe...;)

Pagi yang mulia ini nak cerita tentang resipi ESP & Mealshake...pasti semua yang minum 2 benda alah ni kadang² mungkin dah bosan dengan minumam ini so saya bagi resipi yang bergambar untuk bagi anda rasa teruja nak try...

Ok jom tgk...



1) ESP + MILO (pagi² wajib menu ni...tak minum tak lengkap hari ku...)








2) MEALSHAKE + HL FRESH MILK STRAWBERRY (snap sendiri nih...)









3) MEALSHAKE + HL FRESH MILK 








4) MEALSHAKE + TROPICANA TWISTER ORANGE








5) ESP + SUNKIST ORANGE (tengok siap ade pulp lagi..yummy nye..)








6) MEALSHAKE + ESP + BUAH BERI (blend all together buat macam smoothies)









7) MEALSHAKE + HL MILK + YOGURT + BUAH² (KIWI+DRAGON FRUIT+STRAWBERRY)








8) ESP + MARIGOLD PEEL FRESH GUAVA







9) ESP + SUNQUICK (ni my favourite...mmg suka sangat buat...sodapnyo..)





Semalam buat MEALSHAKE + TROPICANA BLACKCURRENT....tapi lupa snap picture la...

Anda boleh pelbagaikan ESP & MEALSHAKE anda dengan mengikut kemahuan & citarasa anda cuma JANGAN :


         | CONSUME MEALSHAKE & ESP dengan MINUMAM BERKAFEIN                                                          (kopi, teh, nescafe,etc) |

SEBAB...


KAFEIN menghalang penyerapan nutrien dari MEALSHAKE & ESP...selain itu anda juga DILARANG KERAS makan minuman berkafein dengan sebarang vitamin...


So JOM TRY...

Sharing IS Caring...


MAISARAH
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
FB Page - Shaklee Body Food
COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN



Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda