Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Monday, August 19, 2013

PAKAI TUMIT TINGGI boleh cepat SAKIT BELAKANG, PINGGANG, LUTUT, TUMIT....TRY AJHT

Assalamualaikum semua....

Apa khabar semua..monday blues ke? terkejar² uruskan hal anak² yang telah mula bersekolah hari ni juga masuk ofis hari ni..tentu kelam kabut kan?

Saya pun malam tadi dah siapkan semuanya...barang anak ke nursery, susu ibunya...normal la kan kerja rumah tangga...

Naik LRT tadi terfikir entry apa saya nak buat hari ni...tiba terus zapp dah dapat key point dah...hehe...

Lumrah wanita suka BERTUMIT TINGGI (HIGH HEELS) sebabnya dengan heels ketinggian wanita itu akan bertambah, nampak lebih elegan, pakai baju pun nampak cantik, jalan jadi lebih teratur juga automatik konfiden level jadi tinggi..betul tak?? (kan..kan..kan...)




Kasut tumit tinggi kalau di pakai dalam masa yang lama boleh membawa kepada SAKIT PINGGANG, BELAKANG, TUMIT & LUTUT...


FAKTA :

1) Lagi tinggi tumit kasut anda lagi tinggi pressure...lagi tinggi possibility dapat sakit² yang di atas tu

2) Posture juga jadi tak betul dan akan menyebabkan lower back pain & leg pain

3) Lutut juga boleh kena arthritis & joint disease


Untuk meMINIMAkan SAKIT PINGGANG, BELAKANG, TUMIT & LUTUT..anda boleh mencuba ADVANCED JOINT HEALTH TABLET (AJHT)



harga PROMO OGOS ini...cepat GRAB untuk harga ISTIMEWA...

PM saya @


MAISARAH | ID No: 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
FB Page - Sarah Body Food
       COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS,    BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK,                              JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN



Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda