Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Friday, August 16, 2013

TESTIMONI fresh from OVEN - BERAT TAMBAH 3 KILO dalam 2 MINGGU...

Assalamualaikum Readers,

Dah petang badan dah lemau ni...macam keje bawah panas matahari je...padahal aircon sejuk je...Hari ni update blog sampai 3 entry termasuk yang ni sebab saya berhutang entry...niat bulan 8 ni nak kena update blog hari² sebab nak total post 30 post untuk this month...so tu yang pulun update berentry² hari ni..jangan cemuihh pulak ye...

Ni nak cerita sikit..semalam saya whatsapp customer saya tanya keadaan dia lepas makan SET TAMBAH BERAT BADAN...nak tau jugakkan ade kenaikan ke pada berat badan beliau...

ALHAMDULILLAH....beratnya dah bertambah...sebelum ni 49kg sekarang dah 52kg...katanya SELERA MAKAN BERTAMBAH sebab sebelum ini beliau jenis yang kurang berselera makan...tapi sekarang jadi sentiasa berselera...di campur dengan hari raya lagi...

Beliau nak berat badan 60kg...jadi 8kg to go lagi...GAMBATTE KUDASAI la PAIMIN..Semoga dapat berat yang diinginkan & jangan lupa consume vitamin ikut saranan akak ye...


JOM LAYAN TESTIMONI NI...(testimoni real dari customer sy bukan cilok² punya)


Apa yang PAIMIN consume ialah :

1) Mealshake - Untuk meningkatkan selera makan, membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. Rasanya sedap macam milk shake kat McD.

2) B Complex - Mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. Mengawalatur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

3) Vita Lea - Membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid@ beguk(penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea kita), supplement penting untuk diet atau slim yang mana walau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.

Jika anda mempunyai masalah seperti PAIMIN...BADAN TERLALU KURUS, TAK DA SHAPE, ORANG SELALU KATA ANDA RANGKA BERJALAN, TIANG LAMPU...MUNGKIN ANDA BOLEH CUBA SET TAMBAH BERAT INI...

Keterangan lanjut / consultation or berminat nak mencuba boleh PM @



MAISARAH | ID No : 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
FB Page - Shaklee Body Food
      COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS,    BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK,                          JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN



Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda