Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Thursday, August 1, 2013

PROMO OGOS 2013 SHAKLEE - ADVANCED JOINT HEALTH TABLET (AJHT)

Assalamualaikum Readers...

Jom jengah apa promo shaklee untuk bulan ogos.... tadaaa!!! 

ADVANCED JOINT HEALTH TABLET (AJHT)...

ANDA MENDERITA SAKIT LUTUT?? SAKIT SENDI? SAKIT BELAKANG?? SAKIT PINGGANG? SENGAL TUMIT?? DAN SEWAKTU DENGANNYA...

DI SINI ada SOLUSInya....

AJHT ini saya dah pernah promote di fb page saya pada hujung hujung bulan Julai lepas...

Apa yang menariknya dengan AJHT ni ialah :

a)  Estrak Jagung (Glocosamine)
  • Komponen utama dalam pembinaan blok pembentukan tulang rawan & bendalir senovial
  • membekal kusyen antara sendi
b) Zink, Tembaga & Mangan
  • Faktor bagi enzim membina kologen tisu penyambung
c) Esktrak Boswellia
  • halang bahan kimia dari menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi
  • membekalkan pelincir kepada tulang
d) Vitamin C
  • Penting untuk sintesis kologen

Sebagai BONUS untuk ibu bapa anda sempena Eid ni apa kata hadiahkan sebotol AJHT untuk mereka...     of coz level level mak abah kita ni memang paling ramai menderita sakit yang macam saya sebut kat atas tadi...jadi tak perlu bawa buah tangan lain kerana buah tangan ini lah yang terbaik untuk mereka...

ANDA BERBAKTI kepada mereka & ganjaran pahala diperolehi sekaligus....TAK MAU rebut PAHALA ke?? so jangan segan segan untuk contact saya untuk harga runtuh ini....

Feel free to contact me:

MAISARAH AZEMI
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141