Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Saturday, August 24, 2013

TESTIMONI - en HUBBY minum PERFORMANCE DRINK SHAKLEE masuk court main BADMINTON 1 1/2 JAM...TAK RASA PENAT PUN...

SALAM...

Dah 2 hari tak update blog...rasa bersalah...hehe...mission kena update setiap hari..kalau tak kena ganti..so hari ni nak update MARATHON punya...

Harini nak cerita tentang PERFORMANCE DRINK (PD)...SUAMI saya telah minum PD semasa beliau bermain Badminton & Futsal...saya bancuhkan sebotol untuk bekalan semasa berBadminton & berFUTSAL...tak kisah apa jenis sukan semua boleh minum PD...



Nak tau apa kata en SUAMI...MEH BACA SINI..



 Apa komen en suami :

1) Main badminton ~ " Tak keluar² court dari kul 830 mlm - 10 mlm...org lain dah ganti² dah...smash banyak²..game laju..."

2) Main futsal ~ "sangat berkesan..kurang penat..bley je kalo nak stay lama..tapi kesian kat kawan kat luaq...depa nak main gak..."

Kata Kak Dalina (pangkat mak saya dalam SHAKLEE) pula :

"Hb akak main badminton last sunday...4 orang main dia sorang tak pancit...kawan siap heran..apa lagi hb kata sebab minum PD la.."


PD sudah terbukti berkesan pada ahli sukan kerana :

PD merupakan minuman elektrolit yang memberi tenaga, elakkan keletihan dan elakkan dehidrat...bagi ahli sukan yang melakukan banyak pergerakkan badan akan mengalami dehidrasi dan PD boleh elakkan perkara tersebut berlaku...

DARI MINUM 100 PLUS, LIVITA, RED BULL dan brand² lain kat luar sana better minum PD kerana ia natural, gula pun kurang & tidak bergas...

Teruja nak try tak?

PD bukan terhad kepada ahli sukan sahaja tetapi juga untuk ibu yang menyusukan anak ketika berpuasa...ia sesuai & selamat diminum oleh semua orang...baca disini MINUM PD BULAN PUASA...

BERMINAT dengan PD or produk² dalam rangkaian SHAKLEE boleh pm sy @



MAISARAH | 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
FB Page - Shaklee Body Food
    COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS,                   BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK,                                JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN



Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda