Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Tuesday, September 24, 2013

FEEDBACK dari KAWAN² tentang SHAKLEE...Terbaekk & Marvellous!!

Assalamualaikum semua...

Selamat pagi..harini dah 24 September..ini bermakna esok ramai yang dah dapat gaji...yahooooo!!! tapi kalau bagi insan insan yang berSHAKLEE ni...kami baru je bergaji tengah bulan ritu...tiba tiba esok nak dapat gaji lagi...memang MARVELLOUS la uolsssss....

Mukadimmah pagi ala² gedix plus nak promote suh join SHAKLEE juga sebenarnya...berminat ke??

Back to main objektif...sebenarnya nak cerita tentang KESERONOKAN, KEGEMBIRAAN, KEBAIKAN JUGA KEPOWERAN SHAKLEE bila insan insan ni makan shaklee dan seterusnya berminat untuk join shaklee & juga berBISNES shaklee...senang cerita macam saya la start dengan makan sendiri kemudian join & bisness...semua sebab ape?? takkan suka² je nak join kalau produk tu tak bagus kan?? tentulah sebab bagus & terbaik barula berani nak jadi ahli & promote...

Sharing sini beberapa KEGEMBIRAAN kawan - kawan terdekat tentang SHAKLEE....


Puan Nisa ni makan ALFALFA | OMEGA GUARD | B COMPLEX sebagai supplemen harian beliau...
"katanya ALFALFA tu memang elok so harus di war war kan...# dari pandangan en suami"




Pn Anis ni makan SET HAMIL + SET BERPANTANG SHAKLEE...Makan shaklee masa preggy anak no 2...tak ada mabuk time pregnant, bersalin pun mudah nak push, lepas bersalin nampak sihat & berseri, masa pantang luka cepat sembuh juga cergas BONUS...SUSU BADAN JUGA BANYAK & anak puas menyusu...

dan sekarang Pn Anis juga telah menjadi ahli SHAKLEE...


Mereka yang di atas ini adalah rakan rakan dekat saya...walaupun bukan membeli dengan saya tapi bila baca feedback mereka tentang SHAKLEE membuat saya rasa seronok kerana semakin hari semakin ramai yang dah merasai keSERONOKan  berSHAKLEE....

Jika anda masih belum menjumpai supplemen terbaik untuk diri & seisi keluarga anda...anda tidak perlu berfikir panjang...SHAKLEE la jawapannya...saya bukan promote kosong ye..tapi promote dengan bukti...

Berminat untuk mencuba atau terdapat sebarang pertanyaan bolehla PM saya @


MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda