Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Monday, December 9, 2013

TESTIMONI ESP, ZINC, CARATOMAX ~ LUKA OPERATION BAIK DENGAN PANTAS.....

Salam semua...

Today nak story mory tentang LUKA OPERATION yang lambat baik...mesti anda yang baru lepas operate tak kira sikit ke banyak ke lukanya nak cepat baik kan?? Bila dah baik tengok parut sakit mata pulak kan?? Untuk dua masalah ini memang SHAKLEE tersayang boleh tolong anda la..:)

Jom layan TESTIMONI seorang pesakit KANSER USUS yang sudah di operation & bari habis rawatan radiotherapy ni....


Testimoni ini di ambil dari Blog Dr Malinda...beliau seorang doktor & juga pengedar Shaklee..:)

Untuk merawat LUKA ni pesakit ini telah mengambil ESP + Zinc + Caratomax & hasilnya memang SUPERB!!!

Jadi untuk yang ibu bersalin Caesarean, undergo surgery sebab kanser, potong kaki diabetes, luka accident ke & apa apa je yang menyebabkan LUKA bolehla ambil these 3 PRODUK from Shaklee...


Untuk nak rawat PARUT pulak...anda jangan segan segan cuba VITA E COMPLEX pulak...memang TERBAEKKK dalam merawat parut ye...

Berminat dengan sebarang produk Shaklee..feel free to contact me ye...24/7 ready to serve u..;)

Last but not least...

Bila kita beri nutrisi yang sempurna ~~~ proses baik pulih sel akan berlaku lebih cepat - Dr Malinda

TQ.


MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN



Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda