Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Wednesday, December 18, 2013

DECEMBER GIVE AWAY dari Sarahbodyfood ...:)

Salam semua...

Sempena penghujung bulan 12 ini saya ingin membuat 1st Give Away untuk follower juga pengunjung setia SarahBodyFood...diam tak diam dah dekat 6 bulan umur blog ini...cepat masa berlalu...

Kepada follower dan pengunjung tegar blog saya ini TERIMA KASIH tak terhingga saya ucapkan..jadi jom join GIVE AWAY yang pertama kali di anjurkan di blog saya ini. Mana tau boleh dapat hadiah kan?? Hadiah memang best tau!! :)

Untuk nak bagi semangat anda nak JOIN GIVE AWAY ni...saya tayang dulu HADIAH BEST ini...


TADDAAA!!!!

Harrods Shopper Bag Confetti London

Dimensions: 29cm (L) x 35cm (H) x 11cm (D)
Handle length: 13cm
Material: 100% PVC  with polyester lining
2 top handles
Compartments: one main compartment and one inner zippered pocket
Closure: hook-and-loop fastener


Best kan???

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. GA ini terbuka kepada semua sahabat blogger, kecuali ahli keluarga Shaklee. (sebab korang pun mesti dah sedia promote Shaklee kan??)

2. Follow blog saya    >>>> http://sarahbodyfood.blogspot.com/

3. LIKE Facebook Page   >>>>  Sarah Body Food

4. UPLOAD gambar di bawah dengan tajuk entry...



" Omega Guard Shaklee pilihan terbaik untuk semua. Jom dapatkan pada DISKAUN HEBAT di SarahBodyFood"

   p/s ~ Kalau tak tau nak tulis...wordless pun boleh janji tempek gambar kat atas tu ye...


5. Link balik entry anda ke blog ini.

Senang je kan?? Berbaloi-baloi...


 *** Sila tinggalkan URL blog anda di ruangan komen sebagai bukti penyertaan. Saya akan semak penyertaan anda berdasarkan link yang ditinggalkan***


SEGMEN GIVEAWAY INI BERLANGSUNG SELAMA 2 MINGGU

MULA ~ 18 DISEMBER 2013

TAMAT ~ 31 DISEMBER 2013

PEMENANG BERTUAH  AKAN DIUMUMKAN PADA 1 JANUARI 2014

Haaa..panjang lagi tempoh GA ni. 
So janganlah membuang masa yang ada ni. 
Nak hadiah yang HEBAT ni, semangat mestilah HEBAT juga kan. Huhu. 


JOM PAKAT MERIAHKAN GA NI!!!!!

MANALAH TAHU, ANDA PEMENANG YANG 
BERTUAH ITU :)

THANKS UOLLLS!!



MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda