Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Saturday, December 7, 2013

Bagaimana OMEGA GUARD SHAKLEE Membakar LELEMAK?

Salam petang sabtu semua....

Petang petang ni ramai yang tengah bersantai bersama keluarga kan??
Best kan? Saya ni cepat cepat menaip sebab anak tengah tidur so curi curi masa nak ber update entry..

Pernah terfikir tak macamana agaknya OMEGAGUARD SHAKLEE buat kerja dalam badan kita ni ye?


Jom baca & tambah ilmu anda...

Rahsianya ada pada fatty acid iaitu asid lemaknya.
Asid lemak omega 3 ini membantu meningkatkan paras hormon "leptin".

Leptin adalah hormon yang bantu mengawal selera makan.
Jika paras leptin dalam badan adalah tinggi maka selera makan kita akan berkurang.Leptin ini juga boleh meningkatkan metabolisma badan. Bila metabolisma meningkat, maka cepatlah lemak dibakar di mana akan membantu kita untuk kurangkan berat.


Sekarang anda dah nampak bukan?

Bukan semua LEMAK itu tidak bagus.
Inilah contoh lemak yang bagus iaitu ASID LEMAK OMEGA 3.

"A study published in the International Journal of Obesity showed that supplementing the diet with omega 3 fish oil increases the number of fat calories burned per day by up to 26%"

Sumber dari: Energyfirst

[PENTING! MESTI BACA]

Bagaimana Asid Lemak Omega 3 bertindak?


1) Ia mengawal rasa lapar dengan menstabilkan paras gula dalam darah.
2) Dalam satu kajian di Australia, menunjukkan mereka yang bersenam dan mengamalkan omega 3 lebih banyak membakar lemak daripada mereka yang bersenam tanpa mengambil asid lemak omega 3.
3) Pengambilan asid lemak Omega 3 akan meninggikan paras leptin yang mana akan membuatkan selera makan berkurangan.

Dah tau kan? Selain itu banyak lagi manfaatnya...nak tau lebih detail boleh baca sini...MANFAAT OMEGA GUARD...

Nak hasil yang LEBIH SUPERB boleh gabungkan OMEGA GUARD & HERBLAX untuk hasil yang SUPERB!!


Entry lain tentang OMEGA GUARD..



OMEGA GUARD tengah SALES ni...
MURAH MURAH JE HARGA TAK BOLEH TOLAK PUNYA...
JIMAT RM 30+ SEBOTOL... TAHAN 3 BULAN...SANGAT BERBALOI...








MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda