Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Friday, December 6, 2013

OMEGAGUARD UNTUK WARGA TUA YANG SAKIT SENDI, DARAH TINGGI, KOLESTEROL TINGGI

Salam semua...

Dah petang dah...ada masa sikit sebab lunch yang panjang ni boleh la update blog...

Geram rasa hati ni bila tadi tengok ramai lelaki islam masih dok makan makan sedangkan sepatutnya tempat mereka kat masjid untuk solat jumaat...terkilan..jika yang itu pun tak dapat nak lengkapkan macamana la yang lain...Kesian betul...salah sapa ye?? Just wondering...Kenapa boleh jadi begitu? 

Ok la jom masuk ke cerita Shaklee pulak...Wah fenomena betullah Shaklee ni lately...korang perasan tak memang semua orang macam sembangkan benda ni je...seminggu yang lepas dalam komuter orang berkata kata tentang Shaklee time saya dalam komuter...semalam pulak orang sebelah saya jinjit woven Shaklee & tengok dari caranya dia beli Shaklee sebab yang kat dalam pun ada plastik shaklee (maybe la SID baru COD kat dia...sempat la jeling jeling manja sikit kat isi beg tu nampak la warna biru biru...ESP la ape lagi..banyak juga minah tu beli)....semalam juga satu text sms tentang customer saya yang tanya tentang bisnes shaklee ni best & untung ke? Haha...makin lama makin HOT la...sukee sukee..i loikeeeeee!! Terbukti la FENOMENA SHAKLEE dah merebak serata MALAYSIA la....TERBAEEKKK!! 

Close cerita atas ni..Jom masuk cerita OMEGAGUARD pulak....Omega oh Omega...SAKIT SENDI, DARAH TINGGI, KOLESTEROL TINGGI, ASTHMA, BATUK, KANSER, GOUT...semua boleh guna tau....Meh tengok sini...




Banyakkan benefitnya...Sebotol ni bagi manfaat seluruhnya tau...worth kan?? Apa itu OMEGA boleh baca sini....



Gandingan OMEGAGUARD & AJHT = adalah untuk SAKIT SENDI, LENGUH LENGUH BADAN & sewaktu dengannya...




TESTIMONI best tentang OMEGAGUARD untuk DARAH TINGGI & KOLESTEROL :


#1 ~ OmegaGuard control darah tinggi & mak rasa kenyang dulu makan lambat sikit dah terketar - ketar....~ Ibu FatihahSakinah



# 2 ~ Darah tinggi masa mengandung after ber OmegaGuard BP maintain je...~ Mardziah Bidin




# 3 ~ Paras kolesterol mama dah rendah banding sebelumnya - Rafidah M Shamsudin



Jom ber OMEGAGUARD yuk!!



MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda