Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Friday, December 13, 2013

OMEGA GUARD & NUTRIFERON SHAKLEE rawat ASMA ANDA DENGAN EFEKTIFNYA!!!!

Salam Jumaat...

Musim tak menentu selalu akan menyebabkan & mengundang sakit pada kita semua...anak anak lah yang selalu dapat penyakit kan??

So hari ni nak share tentang NUTRIFERON & OMEGA GUARD untuk RAWAT ASMA...

Jom baca TESTIMONI ini..





Testimoni dari pengguna SHAKLEE...credit to ADLIL RAJIAH

Setelah 2 minggi ber SHAKLEE dengan 2 produk hebat ini...Pn Adlil ni dah dapat rasai perbezaan dari segi tahap kesihatannya...




Wow...best betul...mesti inhaler dah berhabuk sebab dah lama tak guna kan??
So meh la try sesapa yang ada ASMA kuat tu...:)

Nak cuba? PM saya untuk harga BEST ye...


MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda