Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Tuesday, December 3, 2013

OMEGAGUARD aka MINYAK IKAN...bunyi pun dah macam GELI GELEMAN...sila ubah mind set anda!!!

Salam petang Selasa...

Tengah buat apa la anakku Ammar Firas ye?? tengah melasak main ke? tengah tido ke? tengah minum susu ke..miss u la my lil son....feelling LOVE sangat!!!

Omega..hermmm apakah itu? sejenis jam kah? bukan ye ini bukan jam OMEGA ni minyak ikan...yekk minyak ikan gelinye tekak...(ini la situasi kadang kadang dihadapi kalau nak explain apa itu OMEGA kat sesetengah orang yang tak tau & kurang faham akan benda alah ni...)

Bagi yang jenis tak makan ikan mesti dah terfikir hanyirnya bau benda alah ni...tapi jangan la terus jump to conclusion ye...sebelum nak fikir macam macam apa kata baca dulu sini...

OMEGA 3 FATTY ACIDS 






Selain itu kandungan Omega 3 dalam KAPSUL OMEGAGUARD SHAKLEE ni adalah 85% berbanding KAPSUL OMEGA dipasaran yang rata antara 30 - 60 % sahaja kandungan Omega 3 nya & bakinya adalah FISH FAT aka lemak ikan...takkan korang nak telan LEMAK IKAN kan?? Mak tak nak hokeyyy!!!



sumber Google


Saya juga masa preggy makan fish oil brand PRISTIN tu...ayoyo dah tertelan lemak ikan la...pasni kalau ada rezeki yang no 2...of coz mak nak ambil OMEGAGUARD time preggy lagi tau!!

Nak tau lagi MANFAAT OMEGAGUARD boleh la baca kat sini...

Banyak lagi gabungan SET SHAKLEE yang boleh digabung sekali dengan OMEGAGUARD ni ye..memang untung la...SEPERTI .....


1- set hamil : sebab ibu hamil selalu kolestrol naik

2- set berpantang : ibu bersalin mesti nak kurus dan bagus utk ingatan ibu yang selalu lupa lepas bersalin

3- set menyusu : sebab apa yg ibu makan akan disalur pada anak & omega bagus utk otak bayi

4- set resdung / asma / ekzema : omega lancarkan darah anda sekaligus memudahkan pengepaman darah ke seluruh anggota badan

5- set sembelit (Osteo + Omega) : lancarkan perjalanan membuang anda

6- set sendi tulang (Osteo + Omega + AJHT) : Sebab omega bagi keselesaan sendi

7- set jantung (omega + coqHealth) : omega protect your heart!

8- set kolestrol (omega) : omega berupaya mengawal kolesterol

9- set kurus : untuk bakar lemak degil anda

10- set bijak/daya ingatan : brain developmet..otak saling bergabung antara satu sama lain

11- set darah tinggi : menurunkan paras bacaan darah tinggi anda




Eh banyakknye manfaat..mesti la dik kesimpulannya pelaburan memang berbaloi baloi la...

Sepanjang DEC 2013 ni PROMO HARGA RM XX SEBOTOL...

harga MURAH JATUH GILER NI...

Best tau lain kali tak de dah..:)


MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda