Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Saturday, February 15, 2014

SET GASTRIK SHAKLEE : TIADA LAGI SAKIT GASTRIK DALAM KAMUS HIDUP SAYA !

Salam semua...

Happy weekend ye... Sapa kat sini ada SAKIT GASTRIK? Gila derita sakit Gastrik.. baru baru ni ofismate saya kena gastrik.. siap dah kena injection 2 kali untuk redakan sakit gastrik... katanya rasa macam nak mati... Teruk sangat dah tu...

Ok la jom baca dulu tentang SAKIT GASTRIK ni... 


 Apa itu SAKIT GASTRIK, dan kenapa anda menghidapnya?



Bila cecair asid dalam perut, tertolak ke atas, ini membuatkan anda sakit ulu hati (heart burn). Anda rasa sakit, sebab asid tadi menyebabkan luka pada salur pemakanan (esophagus).

Tapi kenapa anda ada gastrik? Apa yang menyebabkan ia terjadi?



Ada 4 faktor utama yang menyebabkan gastrik.


✔ Banyak asid - kerana makan tak jaga
✔ Bakteria candida dalam usus terlalu banyak
✔ Toksik - dari udara kotor, makanan fast food, bertin dan ada racun serangga
✔ Stress, tak cukup tidur, dan kegemukan


3 dari 4 faktor di atas anda boleh kawal sendiri - dengan pemakanan.

Apa yang anda makan sudah boleh mengubati gastrik anda secara permanent 100%. Sesetengah makanan ini sukar nak didapati jika dibeli sendiri dari pasar. Sesetengah makanan ini tidak tumbuh di Malaysia.

Tujuan makanan ni untuk apa?

1. Menambahkan alkali - untuk mengimbangi asid
2. Supaya usus bergerak (supaya lebih cekap bekerja)
3. 'Membersihkan' perut
4. Melawan toksik dan racun dalam badan
5. Melawan bakteria jahat candida dengan bakteria baik (prebiotic dan probiotic)
6. Dan lain-lain...



SET GASTRIK SHAKLEE boleh bantu anda...




TESTIMONI SET GASTRIK SHAKLEE 



TESTIMONI SET GASTRIK SHAKLEE # 1 ~ PUASA SAYA TAK ADA MASALAH DENGAN SET GASTRIK SHAKLEE




TESTIMONI SET GASTRIK SHAKLEE # 2 ~ BANCUH ESP DENGAN RIBENA HILANG GASTRIK





TESTIMONI SET GASTRIK SHAKLEE # 3 ~ TIADA DERITA GASTRIK LAGI... BONUS BERAT TURUN 3KG





TESTIMONI SET GASTRIK SHAKLEE # 4 ~ TIADA SERANGAN GASTRIK SEJAK MINUM ESP... TQ SHAKLEE!!


Semua mereka yang di atas ni dah tak kena gastrik lagi... ALHAMDULILLAH... SAY NO TO GASTRIK PLEASE!!

Jika masih menderita GASTRIK jom la cuba SET GASTRIK SHAKLEE...


HARGA BEST, FREE CONSULTATION, FREE GIFT!! 
READY STOCK AVAILABLE!


MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, SERDANG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda