Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Wednesday, February 12, 2014

TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE DAPAT BENTUK BADAN MELETOP AFTER SETAHUN KONSISTEN MAKAN SET KURUS SHAKLEE

Salam....

Idea datang mencurah curah ni... nak pulak balik dari toilet tetiba ada potential buyer dari Damai Perdana (ni jajahan takluk saya hokeyyy!! ) bertanya tentang SET KURUS SHAKLEE untuk ibu yang breastfeed baby. Dia pun dah siap baca blog pink comel saya ni jadi godek godek then whatsapp saya... Dok rilek rilek ada whatsapp masuk.. best woo!! 

Tak mau celoteh hover jom layan TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE ni dulu...



Jadi KURUS DAH leni Pn Ain Harul ni... ini semua penangan ESP SHAKLEE + OMEGA GUARD SHAKLEE + ALFALFA SHAKLEE + HERBLAX SHAKLEE 

Kesan tak kenal erti jemu makan SET KURUS SHAKLEE selama lebih setahun akhirnya membuahkan hasil...

Masih ragu ragu dengan keberkesanannya SET KURUS SHAKLEE ini?? Baca TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE yang lain di sini...






Terbaekkk kann? kann?

Tadaaa ni yang Pn Ain Harul telah ambil ...



KENAPA SETIAP 4 PRODUK INI PENTING UNTUK KURUS??

Lecithin Shaklee / Omega Guard Shaklee >>> BAKAR 

Herblax Shaklee / Alfalfa Shaklee >>> BUANG / DETOX

Lecithin atau Omega Guard memecahkan lemak yang berlebihan di dalam badan. Herblax atau Alfalfa pula berfungsi sebagai medium pengangkutan untuk membawa keluar daripada badan.
Oleh itu, konsep Bakar dan Buang Shaklee ini secara umum memang berkesan untuk menurunkan berat badan.


Kenapa Detox itu penting?
Detox adalah untuk menyingkirkan toksin berlebihan yang terkumpul dalam badan. Tanpa mengeluarkan toksin yang terlampau banyak di dalam badan, badan sukar menyerap nutrient dari makanan seharian dan supplemen.

** Diet yang berjaya bukan bermakna “SAYA TURUN BERAT 20KG DALAM SEBULAN !”..
** Itu sebenarnya diet paling tak berjaya, because the weight lost will rebound!
** Diet terlalu cepat untuk kurus juga akan meninggalkan kesan yoyo pada badan & berat akan cepat naik semula!! jadi AWAS!


ESP SHAKLEE >>> BINA

Kenapa Protein penting?
----------------------------
Protein penting untuk pelihara otot dalam badan.
Perasan atau tidak, ada orang yang berat badannya turun tetapi badan dia masih flabby (menggeleber)? Berat yang turun tu bukan kerana kurang lemak tapi dia kehilangan otot.
Otot penting untuk tingkatkan metabolisme badan bagi pembakaran lemak.

** Untuk Ibu menyusu, disarankan mengambil ESP (Energizing Soy Protein) dan bukan Cinch Shake sebab kalori cinch sangat rendah dan dikhuatiri mungkin akan membantutkan pertumbuhan bayi.

** Jika anda tidak menyusu bayi jadi lebih disarankan untuk ambil CINCH SHAKE LOSS SHAKLEE beserta dengan CINCH TEA MIX untuk kesan yang lebih cepat & hasil yang OPTIMUM...


Disini saya secara ringkas, memberi sedikit tips kuruskan badan dengan lebih cepat ...

  • Minum 2-3 liter air setiap hari , say no to AIS MANIS seperti MILO, NESCAFE, TEH
  • Kurangkan karbohidrat dalam pemakanan seharian, lebihkan PROTEIN (ikan, ayam,       daging)
  • Kurangkan makanan yang berminyak (guna cara memasak GRILL, STEAM, PANGGANG)
  • Elakkan pengambilan makanan di proses seperti sosej / nugget / daging burger / bebola (sebaliknya di sarankan memakan makanan yang di buat sendiri)
  • Melakukan senaman yang dapat membakar kalori banyak, seperti berlari, berjalan kaki setiap hari , turun naik tangga, etc
  • Banyakkan makan buah dan sayuran (Buah juga perlu di ambil sedikit sahaja kerana kandungan gula dalam buah)

Dan, bezanya SHAKLEE berbanding produk pelangsing lain adalah  …

  • Memberikan nutrien yang mencukupi.
  • Melindungi otot.
  • Indeks glisemik yang rendah.
  • Penggunaan bahan2 asli bebas GMO.
  • Mengandungi makro & mikro nutrien penting.
  • Diuji secara klinikal.

Info credit NATURALVITAMINSHOP

Pengambilan secara berdisiplin akan memberikan kesan yang lebih cepat dari segi penurunan berat badan juga inch loss setiap ukuran badan anda...

Jika mahu mencuba SET KURUS SHAKLEE anda boleh dapatkan pada HARGA TERBEST dari saya...

FREE GIFT + FREE CONSULTATION + FREE TIPS



MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, SERDANG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda