Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Thursday, January 2, 2014

ALFALFA SHAKLEE PROMO JANUARI 2014 - Wah best tergolek nih!

Salam semua..

Hari bekerja pertama di bulan Jan 2014...Hermmm kalau bagi saya semua masih sama cuma untuk azam tahun ni saya nak datang awal ke ofis..tak mau lagi jadi champion datang lambat lagi...tahun 2013 serius memang teruk sangat rekod kedatangan...siap kena sound dengan bos lagi..haha!!

Seperti biasa la setiap bulan Shaklee akan buat PROMO PRODUK SHAKLEE...bulan lepas dengan cemerlang saya dapat buat sales OMEGA GUARD dengan gemilangnya....bulan ni ALFALFA SHAKLEE pulak jadi pilihan hokeyyyy!!!!



PROMO adalah untuk ALFALFA BESAR (700 tabs) & ALFALFA KECIL (330tabs)...

HARGA....TOK SAH CAKAP LA...memang MURAH sangat la yunk oiiii!!!

MURAH & JIMAT dekat berpuluh ringgit juga dengan harga pasaran...


Untuk apa ALFALFA SHAKLEE ni? 

>>> KLIK sini untuk KEBAIKAN ALFALFA SHAKLEE

Antara kebaikannya adalah sebagai MILK BOOSTER bagi ibu yang menyusukan anak juga untuk mengurangkan keputihan bagi wanita...


>>> TESTIMONI untuk ALFALFA SHAKLEE boleh baca sini...


Jadi memang tak kan membazir nya jika anda beli ALFALFA SHAKLEE ni...kegunaannya untuk macam macam...Nak yang lebih berbaloi beli time PROMO ni..bila harga dah jatuh tergolek guling guling memang rugi sangatla kalau anda tak cepat cepat tangkap...

Berminat boleh hubungi no tertera kat bawah ni ye...

Thanks !!


MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda