Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Tuesday, October 22, 2013

Keistimewaan SUSTAINED RELEASED VITA C PLUS Shaklee


Salam semua...

Hari ini nak bercerita tentang produk paling HOT kat Shaklee sekarang yang menyebabkan home office & branch penuh dengan orang...

Produk apa ye?? Sustained Released Vita C Plus la...
Jom baca apa itu SR Vita C Plus ni...kenapa digelar sustained released ye???


Vitamin C Shaklee hot item!

Salah satu vitamin yang wajib anda amalkan setiap hari ialah Vitamin C Plus Shaklee yang bersifat Sustained-Released (atau Time-Released), atau dalam Bahasa Melayu bersifat "pelepasan masa". 

Apakah yang dimaksudkan dengan Sustained-Released (500 gram Vitamin C) ini? 

SUSTAINED RELEASED VITA C PLUS 500mg yang kemunculannya julung julung kalinya...
Bagi pengamal suplemen Shaklee, anda wajib mengambil tahu maklumat ini.


Keistimewaan Vitamin C Shaklee

(1) Sustained (or, Time) Release ialah satu proses di mana vitamin diformulasi khas agar ia dilepaskan mengikut paten istimewa yang menjamin penyerapan vitamin di antara 3 ke 6 jam. Dengan bahasa ringkasnya, dilepaskan secara perlahan-lahan ke dalam aliran darah badan mengikut masa tertentu

(2) Vitamin larut air (B-Complex dan Vitamin C) adalah seperti namanya, mudah larut di dalam air (sebab tue dinasihatkan pengambilan air yang mencukupi apabila mengambil suplemen), dan, ianya tidak boleh disimpan di dalam badan.

Maka, tanpa sifat Time Release ini, vitamin larut air ini akan terus diserap ke dalam aliran darah dengan CEPAT, tanpa mengira berpa besar dos vitamin tersebut, dan akan dilepaskan ke dalam urin (air kencing) dalam masa 2-3 jam sahaja.

(3) Sustained Release supplement boleh menawarkan kesan vitamin yang optimum, meminimumkan kehilangan vitamin dalam proses penguraian (perkumuhan), serta menstabilkan paras darah waktu siang dan malam.

Walaubagaimanapun, anda dinasihatkan untuk periksa label di botol vitamin pilihan anda kerana kebanyakan time-release vitamins hanya boleh bertahan di dalam masa 2 jam atau kurang. Maka, hampir TIADA BEZA sangat berbanding dengan tablet biasa yang pastinya jauh lebih murah berbanding vitamin yang bersifat sustained release.


Tahukah anda SR Vita Plus ini menyamai :



Dengan mengambil SR Vita C Plus ini anda tidak perlu nak makan oren lagi...sebiji dah sama dengan 7 1/2 biji oren....can u imagine kalau sehari nak makan 7 1/2 biji oren mesti macam imposible je kan?? 

Tapi jangan risau dengan SR Vita Plus ini sebiji dah memadai..mudah kan??

Jom dapatkan SR Vita C Plus anda sekarang!!!!

Harga yang menarik menanti anda...Barang hot ni..setahun sekali menjelma macam hari raya pula...:)

Berminat jangan segan silu PM saya ye...:)


MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda