Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Monday, October 7, 2013

Harga Istimewa COLLAGEN POWDER SHAKLEE Sepanjang OCTOBER 2013

Salam semua....

Jom cantik yukkk....

Cantik?? Semua wanita wanita ni nak cantik...anda semua percaya ke pada natural beauty??

Ya memang ada yang dilahirkan dengan natural beauty juga tak payah nak susah susah nak buat itu ini hanya kerana nak cantik...maksudnya memang dah sedia lawa la serba serbi muka, kulit, badan..etc...

Tapi zaman dah serba moden ini semua pun boleh buat kan?? yang tak cantik boleh dicantikkan dengan pelbagai cara...tapi jangan ambil jalan pintas dengan repair muka sana sini...Allah marah..dosa besar...

Anda masih boleh kelihatan cantik dengan consume kolagen tanpa sebarang jarum nak masuk bawah kulit muka bagai...

Anda boleh dapatkan harga promosi COLLAGEN POWDER SHAKLEE dari saya sekarang sehingga tamat Bulan October 2013.

HARGA Collagen Powder Shaklee untuk October 2013 ni  JAUH LEBIH MURAH dari hari-hari biasa yang lain...SHAKLEE umumkan October Bulan Cantik Cun Melecun so dia buat lah PROMO untuk kolagen ini...

Beli sekarang sebelum kehabisan stok akibat ramai penggemar Collagen Powder Shaklee berebut-rebut beli kerana tahu keberkesanan Collagen Powder Shaklee dalam menganjalkan kulit, tubuh jadi awet muda bukan setakat muka sahaja ok! tapi keseluruhan badan tau...berkesan untuk kulit yang bermasalah seperti jeragat, jerawat, bintik hitam, parut, kedut kedut, garis penuaan dan lain-lain kebaikan Collagen Powder Shaklee.


Untuk lihat keberkesanannya boleh klik >>> TESTIMONI COLLAGEN POWDER 




Harga Runcit Collagen Powder Shaklee

1 kotak ada 15 sachet
Semenanjung Malaysia - RM298.00
Sabah & Sarawak - RM312.00

Harga Istimewa Collagen Shaklee - Bulan October 2013 SAHAJA

1.  Beli 6 kotak collagen powder shaklee anda akan dapat:-
     - PERCUMA 1 KOTAK collagen powder shaklee
     - PERCUMA PENDAFTARAN KEAHLIAN SHAKLEE 
        (hari lain perlu bayar pendaftaran ahli RM75)
     - PERCUMA CAJ PENGHANTARAN DAN POS ke seluruh negara walaupun anda 
        duduk di Sabah & Sarawak
     - Beli pada harga ahli anda sendiri anda JIMAT sehingga RM360 berserta 
        PERCUMA SEKOTAK collagen powder shaklee yang berharga RM298
     - PERCUMA KONSULTANSI BERTERUSAN

2. Beli 1-3 kotak collagen powder shaklee anda akan dapat:-
    - PERCUMA CAJ PENGHANTARAN
    - Beli pada harga istimewa dan dapatkan PENJIMATAN dari harga runcit sebenar RM298
    - PERCUMA KONSULTANSI BERTERUSAN

3. Beli 1 kotak Collagen Powder Shaklee beserta vitamin Shaklee lain:-
    - PERCUMA CAJ PENGHANTARAN
    - PERCUMA KONSULTANSI BERTERUSAN
    - Beli pada harga istimewa dan dapatkan PENJIMATAN dari harga runcit sebenar RM298



Sesapa yang dah nampak garis kedut kat hujung mata, kulit timbul jeragat sana sini...boleh la try Collagen Powder ini...berbaloi melabur sedikit untuk kecantikan sendiri...takkan nak biarkan diri dimamah usia...anda tak nakkan baru 40 tahun tapi wajah dah macam 50 tahun kan?? Takut bila fikir...jom amalkan Collagen ini...:)

Mahu cantik?? 


MAISARAH | SID No 956236
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda