Pages


  • HEADING HERE 1

    DESCRIPTION HERE 1
  • HEADING HERE 2

    DESCRIPTION HERE 2
  • HEADING HERE 3

    DESCRIPTION HERE 3
  • HEADING HERE 4

    DESCRIPTION HERE 4
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Friday, May 9, 2014

[ TESTIMONI MEALSHAKE ] Anakku Izzah dah tak demam berpanjangan lagi. Aku tak perlu ambil emergency leave 3-4 hari lagi!

Anak demam setiap minggu.. Runsing teramat.. Asyik nak ambil Emergency Leave bos pun dah mula berbunyi. Pasti ibu bapa banyak faces this kind of problem kan?? Haru biru lagi kalau anak demam tak kebah kebah dan kena warded lagi la pening... Jadi better do some precaution & prevention before its happens kan??


Iklan Mealshake selalu bunyi gini..

Anak anda demam? anak anda takde selera makan? Cubalah Mealshake dari Shaklee. No other explanation kan?

Jom baca testimoni MEALSHAKE ni. Panjang explanationnya kat bawah ni.


Testimoni Mealshake - Izzah demam tak berpanjangan

Ni testimoni Puan Aishah yang jual seorang pengedar Shaklee tentang Mealshake...

" Saya sebagai Pengedar pun mahu la explanation. sebab anak saya Izzah ni memang selalu demam. Kalau dah demam bersedialah untuk ambik Emergency Leave ya 3-4 hari. Sian dia. dah lah nak kasi ubat tak berjaya, dia akan sembur balik keluar. Memang terpaksa kasi ubat bontot je everytime kalau dah 39 degrees. Dulu boleh juga paksa antibiotik masuk dalam, now macam impossible. Selalu tunggu demam kebah sendiri ja.

Satu perkara lagi dengan Izzah ni bila demam memang takde selera makan la kan. Bila taknak makan, badan pun jadi lemah, badan pun susah nak kebah demam nya. Kadang tu morale rendah sangat kami bawak dia jalan2, swimming kat pool ke kasi up sikit mood dia.

Sejak ada Mealshake (cewah), saya masukkan 'makanan' berkhasiat dan sorokkan dalam susu. Waktu sihat, Izzah akan jadi seorang anak yang cergas, dan kuat makan. sampai dah tembam sudah..

Dia still demam. Minggu lepas masa balik kerja, Izzah ada temperature dan lembik saja. Makan pun tak lalu. Tapi still nak ncu (susu). Masukkan sesudu kecil mealshake dalam susu dia malam tu. Dan bagi ubat bontot, esok pagi dah kebah..Alhamdulillah..minggu lepas pun macam tu. Kalau dulu demam 3-4 hari, sekarang ni satu malam je dah sembuh.

Ni bukan sebab mealshake tu yg mengubat ya. Ini sebab badan Izzah makin kuat menentang penyakit, dan dia masih menerima nutrient walau dalam keadaan takde selera makan..

Now memang tak miss la Mealshake..abah dia yang tolong buat susu pun dah mula curi2 makan mealshake sebab bau dia yang yummy.. " 

**********************************************

Kenapa Mealshake bagus sangat untuk anak anda??



Lagi TESTIMONI MEALSHAKE yang cukup menyakinkan >>>


BANYAK MASALAH KESIHATAN ANAK ANDA BOLEH DISELESAIKAN DENGAN MEALSHAKE 

ANAK ANDA SERING DEMAM?? >> MEALSHAKE BOLEH MEMBANTU

ANAK KURANG SELERA MAKAN?? >> MEALSHAKE MAMPU BUKA SELERA MAKAN ANAK ANDA




Testimoni ibu ibu yang SANGAT BERPUAS HATI  >>>

















Bahagiakan kalau anak anak sihat??

Ibu bapa lokek sangat kah dengan kesihatan anak anda?? Berapa RM yang perlu dilaburkan untuk anak anda jika sering kali menjadi pengunjung setia klinik & hospital???

Jom beli Mealshake untuk anak anda sekarang!! Konsultansi terbaikk saya offer pada anda...


MAISARAH 
Call/SMS/Whatsapp - 012 593 1141
LIKE >>> FB Page - Sarah Body Food
Email  >>> sarah.anothai@gmail.com

COD AREA : BANDAR TUN HUSSEIN ONN, AEON CHERAS SELATAN, MAHKOTA CHERAS, BALAKONG, SERDANG, KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA, WANGSA MAJU, KLCC, AMPANG PARK, JLN TUN RAZAK, KL SENTRAL, BANDAR TASIK SELATAN




Dapatkan SET² SHAKLEE untuk Masalah² Anda